Dialogarrangement 27. februar

1 Mar 2019

Det er vigtigt, at der er en god dialog mellem boligområdets beboere og de professionelle aktører, der arbejder i området. Det er der fokus på i det daglige ifm. det arbejde og de aktiviteter, der udføres.

 

Onsdag eftermiddag inviterede de professionelle aktører til et særligt dialog-arrangement, som specifikt handlede om tryghed i boligområder omkring Remiseparken og i området ved Solvang Bibliotek. 

 

Amager Nærpoliti og ansatte fra Gadeplan, Dyvekeskolen, Solvang Bibliotek, Sikker By og Partnerskabet bød på dialog og kaffe to steder samtidigt. Således var der pavilloner, politibiler osv. ved Bondegården og ved Solvang bibliotek i et par timer onsdag eftermiddag.

 

Mange kom forbi til en snak, og det er alles vurdering efterfølgende, at det var et godt arrangement, der kan være med til at skabe bedre forståelse for arbejdet i området og for de situationer, som borgerne oplever.

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Kom og smag en helt særlig brus

December 6, 2019

1/5
Please reload

Nyeste indlæg

December 2, 2019

November 29, 2019

November 29, 2019

Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk