
Urbanplanen
i udvikling
Store fysiske projekter til i alt 2,1 mia. kr. vil i de kommende år styrke området omkring Urbanplanen.
Læs mere her.
Michael Hedegaard Jensen
”Det er lidt en blanding af alt lige fra at være pedel til chef”. Sådan beskriver Michael sin rolle i Partnerskabet, hvor han siden marts 2017 har været sekretariatsleder.
Michael er uddannet i idræt på Københavns Universitet og var – inden han kom til Urbanplanen – leder af 3B’s boligsociale indsats i Kokkedal. Inden da var han idrætskonsulent i Fredensborg Kommune, hvor han arbejdede med at få udsatte borgere ind i foreningslivet.
I Partnerskabet har han mange forskellige opgaver, blandt andet administration, strategiudvikling og kommunikation. Dét, Michael holder mest af ved sit arbejde, er at kunne hjælpe resten af sekretariatet med at gøre deres projekter til virkelighed:
”Når jeg er med til at bane vejen for nogle gode aktiviteter sammen med beboerne og hjælpe mine medarbejdere med deres projekter, det er nok det, jeg synes er sjovest.”
Noget af det, Michael synes, Partnerskabet er bedst til, er at skabe muligheder for Urbanplanens beboere. Det skete for eksempel, da Partnerskabet sørgede for at lave lommepengejobs i Dyvekevænget i samarbejde med driften.
Derudover er Partnerskabets arbejde med til at gøre kommunens og skolernes arbejde nemmere på nogle måder, som når Partnerskabet f.eks. kan tilbyde hjælp til sprogligt udfordrede skoleelever eller sørge for motiverende fællesskaber for unge i 9. klasse, som er ved at falde ud af skolesystemet.
En af Partnerskabets store styrker er, at der er tid til at arbejde fordybet med nogle af de problemstillinger, der er i området, forklarer Michael:
”På eksempelvis en skole har man meget faste rammer for, hvad man laver, og så kan der godt være noget, man ikke når at fokusere på. I Partnerskabet har vi tiden til at gøre det og blikket for det.”
