top of page

Klubber og foreninger

Sport og Spil

Amager Healthy Girls
Healthy Girls er en forening, der tilbyder gode aktive fællesskaber for piger og kvinder på Amager. Foreningen har forskellige motionshold såsom svømning, zumba, aerobics og yoga samt særlig hold for børn med særlige behov.

Se mere her

Billard og kortklubben Rottehullet
Rottehullet er en billard- og kortklub for voksne.

Der spilles billard hver mandag og torsdag fra kl 19 - 22. Brydes Allé 34, under Brugsen.

Kunst og Kultur

 

Børne-Kulturpilot
Projektets formål er at fremme børnekulturen ved dels at afvikle kulturelle arrangementer for børn og unge, og ved at uddanne børn i alderen 10-14 år som Børne-Kulturpiloter. Børne-kulturpiloterne lærer, hvad det vil sige at stable et arrangement på benene samtidig med, at de får en masse kulturelle oplevelser - blandt andet i mødet med meget forskellige, inspirerende kunstnere.

 

Kunstgruppen Urban Art
Urban Art er en lille blandet flok af kunstnere, der udtrykker sig lige så forskelligt, som der er medlemmer. Kunstgruppen finder stor glæde i at have et fælles sted at male og være kreative. Urban Art holder til på Daghøjskolen og i Solvang Kirke. Kig forbi - der er altid kaffe på kanden tirsdage og torsdage kl 12-15.

Liv i Sundby
Liv i Sundby er en kulturforening, hvis formål er at arrangere aktiviteter af forskelligt indhold og til en pris, så alle kan deltage. Liv i Sundby henvender sig til beboere i alle aldersklasser i og omkring Urbanplanen.

Læs mere her

Læring

 

Senior IT-stuen
Kom til Senior IT undervisning i Foreningshuset, Sundholmsvej 8. Undervisningen er for begyndere og let øvede. Der er åbent hus i IT-caféen om torsdagen kl. 10-12. Alle aktiviteter er gratis, og alle er velkomne.

Kontakt Senior IT-stuen her

Telefon: 27 58 10 95

Læs mere her

Mad og Natur

 

Solvang Bigaard
Solvang Bigaard er en forening af frivillige beboere i området. Foreningen producerer honning og er non-profit. Alt overskud går til undervisning af foreningens medlemmer og materialer til foreningens drift. 
Har du lyst til at være med? Så kontakt gerne Simon Hansen fra Partnerskabet på tlf.: 40 74 26 20.

Urbanhaven
Urbanhaven er en forening, som har nyttehaver i Remiseparken med spiselige planter og blomster. Vi går op i det social samvær, og behagelig ophold. 

Kontakt Urbanhaven for mere information her

Læs mere her

Fællesskaber

 

Aktivitetsklubben
Klubbens formål er at styrke kontakten og trivsel imellem beboerne.
Klubben arrangerer udflugter, rejser, bankospil, børnearrangementer samt arrangementer for voksne med musikunderholdning og spisning.

bottom of page