top of page

Kira 

Jette er uddannet socialrådgiver og har gennem de sidste 30 år blandt andet arbejdet som sagsbehandler, med rådgivning i forskellige NGO'er og i Københavns Kommune som familiekonsulent. I 2015 startede hun i Tryghedspartnerskabet og har nu kontor hos Partnerskabet på Remisevej.


”Det gode ved, at jeg kan sidde i Partnerskabet, er, at jeg kan handle på det, som ikke kræver andres indflydelse. Det betyder, at familierne ofte kan få løst deres problemer relativt hurtigt,” forklarer Jette.


Jette yder råd og vejledning til børnefamilier i Urbanplanen med særligt fokus på børnene og de udfordringer, de har, når forældrene har problemer. Hun tager altid udgangspunkt i at tale med både børn og voksne om, hvad der rører sig i familien. Typisk handler familiernes problemer om skilsmisse, vold eller misbrug samt teenageproblematikker. Nogle familier opsøger selv Jette, andre møder hun gennem skolesocialrådgivere, daginstitutioner og jobcenteret.


Selvom Jette holder til i Partnerskabet, tager hun som oftest samtalerne med familierne hjemme hos dem. Både det tværfaglige arbejde, som hendes job indebærer, og den tætte kontakt til beboerne er noget, hun sætter stor pris på:


”Det er mit drømmejob. Jeg synes, det er så dejligt, at folk kan komme ned og tale med sådan en som mig uden at skulle igennem 117 andre mennesker, og vi sammen kan løse deres problemer. Jeg løser ikke problemerne, men gør det i et samspil med børn og voksne.”

 

Læs mere her: Søg hjælp hvis familielivet bliver for svært
 

bottom of page