top of page

Urbanfestival 2022 i Remiseparken den 3. september


Efter et par år uden festival er det igen ved at være tid til at fejre Urbanparken og Hørgården. Det er som altid gratis, og vi inviterer ikke kun beboerne indenfor, også gæster udefra er mere end velkomne.


I ægte festivalstil vil der foregå alverdens aktiviteter og happenings, som skal få dagen til at blive lige så fantastisk, som vi håber. Ud over loppemarked, turneringer og koncerter, er der også et stort motionsløb, som kommer til at tiltrække endnu flere spændende gæster til området. I løbet af dagen vil der blandt andet være arrangementer som silet disco, ponytræk, hoppeborg, og en masse teaterforestillinger.


Desuden kan vi præsentere koncerter med henholdsvis Mekdes, Pede B, og Ghaith Kashkul, og du kan faktisk også øve dig i kunsten at scratche som en professionel DJ til vores workshop med DJ Jett, lære at lave marmelade og sylte eller gøgle sammen med GliMt Amager, der laver en cirkusworkshop.


Kort fortalt bliver der utrolig meget at tage sig til, og vi glæder os til at hilse på dig og dine næreste, når Remiseparken åbner kl. 11.


Hvis du gerne vil have en loppebod skal du kontakte Bruno fra Bondegårdens legeplads - han træffes på mailen brunojacobsen@mail.dk og har telefonnummer 50530333.


Vi håber også, at du vil være med til at løbe til vores motionsløb, Løb Mellem Husene, så kan du melde dig til lige her på Facebooksiden - hvor du også kan læse mere om, hvad der skal ske, for der sker meget mere, end det du læse om her, så kig forbi. Det er gratis at deltage for bebeoerne.


Hele dagen er tilrettelagt i samarbejde med Amagerplanen, Kulturpilot Amager og Remiseparkens bemandede legepladser. Du kan læse meget mere om årets fantastiske Urbanfestival på Kulturpilot Amagers Facebookside lige her. Programmet kan du se lige her.


Festivalen er blevet til med støtte fra Områdefornyelsen Sundby og Amager Vest Lokaludvalg.Comments


bottom of page