top of page

Hvad laver vi?

A-huset_drone_aktivitetshuset_MP4_AdobeExpress-2.gif

Amager var indtil årsskiftet 2021/2022 dækket af to boligsociale helhedsplaner ”Partnerskabet” og ”Amagerbro”, som begge havde udløb den 31. december 2021. De to eksisterende helhedsplaner blev til én samlet helhedsplan pr. 1. januar 2022. Navnet på den nye helhedsplan er Amagerplanen.

 

Amagerplanen

Den boligsociale indsats er en fire-årig projektplan, der løber fra 2022 til udgangen af 2025 og omfatter 19 afdelinger, som til sammen tæller 4.135 lejemål og lidt over 9.000 beboere. 

Geografisk strækker området sig fra den sydlige del af Urbanplanen, hvor Dyvekevænget og Remisevænget Vest ligger, til den nordøstlige del af Amagerbro, hvor Hessensgården er den yderste afdeling.​ Amagerplanen er finansieret af Landsbyggefonden (75 %), Københavns Kommune (12,5 %) og boligforeningerne 3B, VIBO, fsb, DFB (v. Domea) og HAB v. DAB (12,5 % fordelt over foreningerne). 

Indsatsområder

De boligsociale aktiviteter finder sted indenfor fire indsatsområder:

1) Uddannelse og livschancer

2) Beskæftigelse

3) Kriminalitetsforebyggelse

4) Sammenhængskraft og medborgerskab

Klik her for at læse mere om de fire indsatsområder.

 

Vil du samarbejde eller bidrage? 

Vi er altid nysgerrige og åbne for nye samarbejdsmuligheder, så kig forbi vores kontor i A-Huset, Amagerfælledvej 73 eller skriv til Julab@kab-bolig.dk

Læs mere om Amagerplanen på www.amagerplanen.dk 

bottom of page