Kom til DR koncerter med beboerrabat

27 Jul 2016


 

Partnerskabet har startet et spændende samarbejde med DR Koncerthus, hvor du som beboer får rabat på udvalgte koncerter.

 

Et stenkast fra Urbanplanen ligger DR. Danmarks største medieorgan, der hver dag pumper nyheder, radio, musik, koncerter og TV ud i din radio, på din telefon, computer og i dit fjernsyn. Men har du nogensinde besøgt DR?

 

Koncerthuset er en del af DR, og her udspiller der sig en magisk verden, hvor alt fra klassiske symfonikoncerter, børnekoncerter, rockkoncerter, kammermusik, juleshows og meget mere fylder den flotte, prisbelønnede koncertsal. Det hele er lige om hjørnet fra, hvor du bor - og nu bliver det tilmed billigere. Partnerskabet har nemlig fået en super aftale med DR Musikarium om billigere billetter til udvalgte koncerter til Urbanplanens beboere. ​

 

Følg med på denne side, som opdateres med de udvalgte koncerter med beboerrabat.

 

Har du spørgsmål til samarbejdet, så kontakt Louise Tranberg på lotr@3b.dk eller 30367388
 

Please reload

Seneste nyheder

Sommerferie-aktiviteter for børn og unge

July 10, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk