top of page

Bruno udstiller på Bondegården

Onsdag den 5. februar havde jeg 40 års jubilæum som medarbejder i Københavns Kommune. De seneste 31 år har Bondegården været mit domicil. Jeg er i færd med at skrive bogen LIVET PÅ EN PÆDAGOGISK BEMANDET LEGEPLADS. Men en del af materialet bliver udstillet på Bondegården fra lørdag den 8. februar til søndag den 16. februar. Den første og sidste dag vil jeg fortælle om indholdet i bogen. Så kig ned i løbet af åbningstiden. Min seneste bog PÅ KASKET MED EN BOGORM ligger fremme; så interesserede kan tage et eksemplar så længe lager haves.

Der vil være en masse billedmateriale, som publikum kan kigge på eller nikke genkendende til. De første 10 år i Remiseparken var præget af hesteaktiviteter, præmievognsferier, musicals og fodboldturneringer. Så kom perioden med drastiske nedskæringer; hvor den politiske aktivitet startede. Jeg har også udgivet to bøger, som momentvis omtaler arbejdet på Bondegården, men generelt er det af politisk og kulturel karakter.

Jeg har ikke ønsket en reception og har også sagt fra til gaver og en tur på Amalienborg, men jeg vil i stedet markere mine 40 år i Københavns Kommune med denne udstilling.

Med venlig hilsen

Bruno fra Bondegården

bottom of page