Hvem kan du møde på Bonderen og Byggeren?

I 50 år har børn og voksne fået mulighed for at lege, bygge og være tæt på dyr midt i Urbanplanen. Noget, der ellers ikke er en selvfølge, når man bor i en storby. Nu er de to bemandede legepladser forenet til ét sted med en samlet personalegruppe, som skal sikre synergien i indsatserne på legepladserne og i parken.


Vi har bedt personalet om at præsentere sig selv.


Elise

Jeg Hedder Elise og er 53 år gammel. Jeg har været ansat siden 1. januar 2021. Jeg har tidligere arbejdet som dyrepasser. Mine interesser ligger hos dyr, natur og diverse krea-projekter, som jeg nyder at lave både inde og ude. I den kommende tid på Bondegården glæder jeg mig til foråret og nyder at se, at alt så småt begynder at spire herovre. Derudover glæder jeg mig rigtig meget til at hilse på områdets børn og unge.

William

Mit navn er William, og jeg er lyv og tyve år gammel. Jeg har arbejdet på Byggeren siden 1. november 2020. Tildligere har jeg arbejdet som koordinator og mellemleder på bygge- og anlægsprojekter indtil 2008.

Derefter i 10 år i Københavns Kommunes socialforvaltning, hvor jeg arbejdede som aktivitetskoordinator med kriminalitetstruede børn og unge og deres familie. Jeg er meget naturinteresseret og har beskæftiget mig med sociale indsatser i naturen. Det er et område, jeg brændende ønsker at fortsætte med her sammen med miljøspørgsmål, biodiversitet, bæredygtighed, mindre forbrug og genbrug.

Jeg glæder mig til, at naturen vågner op efter en lang vinter, at planter spirer, bladene springer ud, fuglene synger.

Det bliver en stor glæde at kunne mødes fysisk med kollegaer og besøgende – og at genstarte Fædrene på Banen.
Pernille

Jeg hedder Pernille og er 50 år gammel. Jeg har været i praktik siden marts 2019 og blev endelig fastansat i oktober 2020. Jeg er uddannet inden for IT og pædagogik og har blandt andet arbejdet som IT-underviser. Desuden har jeg været ejendomsadministrator og arbejdet på en rideskole. Jeg elsker at være sammen med dyr og børn, så jeg kunne ikke være havnet et bedre sted. Desuden elsker jeg at læse og kunne tænke mig at starte en læseklub. Jeg glæder mig til, at dagene bliver længere, at alting spirer frem, og at vi kan lægge corona-restriktionerne bag os, så vi kan holde en kæmpe “velkommen-tilbage-fest” på legepladserne.
Soleiman

Jeg hedder Soleiman. Jeg er 28 år og har været ansat i 4 år. Jeg har tidligere været under uddannelse og arbejdet som pædagogmedhjælper. Jeg interesserer mig for idrætsaktiviteter og lege – og for at bygge ting på Byggeren. Jeg glæder mig til, at alt bliver normalt igen – at man kan snakke med de besøgende, spille fodbold med de unge og også hygge sig indenfor uden restriktioner.