top of page

Helhedsplanen er tilbage - i ny bygning og med nye folk

Efter nytår er to helhedsplaner blevet til en, efter Partnerskabet i Urbanplanen og Amagerbro Helhedsplan er blevet til én helhedsplan. De to helhedsplaner bliver drevet af et helt nyt sammensat team med Julie Abitz i spidsen. Julie Abitz var i forvejen leder af helhedsplanen Partnerskabet i Urbanplanen og Hørgården, og hun har været med til at sammensætte et stærkt team på 12 boligsociale medarbejdere, som kommer til at arbejde videre med eksisterende indsatser men også at lave en masse nye.


Helhedsplanen dækker 19 boligafdelinger, der til sammen har 4.135 lejemål og lidt over 9.000 beboere. Området strækker sig fra den sydlige del af Urbanplanen, hvor Dyvekevænget og Remisevænget Vest ligger, til den nordligste del af Amagerbro, hvor Hessengården er den yderste afdeling ved Holmbladsgade.


Fra Amagerbro Helhedsplan er der fire medarbejdere, som er med i den nye heldhedsplan, og også fire medarbejdere fra Partnerskabet, inklusiv leder Julie Abitz, fortsætter i den nye boligsociale heldhedsplan. Fire i teamet er helt nyansatte. Alle sidder sammen og har base på førstesalen i A-Huset i Hørgården ved Amagerfælledvej 73.

- Jeg tror, at alle i vores nye team glæder sig rigtig meget til at komme i gang og at møde både nye og gamle beboere og samarbejdspartnere, når vi for alvor kan komme i gang. Lige nu kan vi ikke give den fuld gas på grund af corona, men jeg ved, at alle medarbejderne allerede er ved at forberede en masse spændende tiltag og arrangementer. Og heldigvis skal vi ikke vente så længe på de første ting, hvis alt går som planlagt, siger Julie Abitz.


Den nye helhedsplan er gældende fra 2022 til udgangen af 2025.


Comments


bottom of page