top of page

Motion, tryghed og corona

Idrætsforeningen Amager Healthy Girls gør alt for, at deres medlemmer kan fortsætte den sunde livsstil på trods af corona.

“Vi har mødt nogen, der er bange for at dyrke motion på vores hold på grund af corona. Men der er ingen grund til at være bange. Vi er forsigtige og overholder alle retningslinier med afstand, sprit og rengøring. Det er vigtigt at komme ud og bevæge sig, selvom der er corona”, fortæller Imtiaz Hussain, der er med i bestyrelsen for idrætsforeningen Amager Healthy Girls. Foreningen er for kvinder og piger, der bor i postnummer 2300 og tilbyder motion på hold med svømning, yoga og zumba.

Sprit og afstand

Der er strenge krav til rengøring og afstand for idrætsforeninger. På yoga og zumbaholdene bliver der holdt 1 meters afstand, og alt, hvad der bliver rørt ved, bliver sprittet af. Der bliver gjort ekstra rent, og i svømmehallen er der også særlige regler, som man skal følge. For at holde afstand bader man for eksempel kun under hver anden bruser, når man skal vaske sig inden undervisningen.

Imtiaz fortæller om vandet i svømmehallens bassiner: “Som laborant ved jeg, at corona ikke overlever i vandet i svømmehallen, fordi der er klor i. Det er vigtigt at vide. Holder man selv retningslinier og afstand, er der ikke grund til at være bange”.

Det er godt at komme afsted

Imtiaz har været medlem af foreningen de sidste 10 år og har, ud over at være i bestyrelsen, både været svømmetræner og livredder. Hun har altid været glad for svømning og begyndte på det efter sit første barns fødsel.

“Jeg fik rigtig god kondition af det. Jeg glædede mig til det, og man kunne virkelig se forandringen. I vandet vejer du jo ingenting, så du kan bevæge dig meget mere. Jeg går stadig til svømning, og nu har jeg mine tre piger på 13, 10 og 8 med på mor/datter-holdet. Det er dejligt at få bevæget sig og lave noget sammen hver søndag. Selvom der er corona, er vi trygge ved at tage af sted”.

Kom og vær med

Læs mere om de forskellige hold og meld dig til på amagerhealthygirls.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Iman Ahmad på tlf.: 26821612 eller email: imah@kab-bolig.dk

bottom of page