top of page

Urbanfestival 2020 aflyses

På baggrund af coronasituationen er vi desværre nødt til at aflyse Urbanfestival 2020, som var planlagt til lørdag den 29. august. Vi aflyser fordi myndighederne har nedlagt forbud om store forsamlinger til og med august måned. Desuden står det hen i det uvisse hvad næste fase af genåbningen vil indeholde.

Bag festivalen står en gruppe frivillige beboere og medarbejdere fra Partnerskabet. Dagen har de seneste år tiltrukket over 3.000 mennesker og været et festligt samlingspunkt for både beboere i området og gæster fra andre dele af København.

Vi er enormt ærgerlige over situationen, men vender stærkt tilbage i 2021. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Eva Sofie eller Simon fra Partnerskabet på esraf@kab-bolig.dk / 5129 4768 // simh@kab-bolig.dk / 4074 2620.

Foto fra Urbanfestival 2018 af Eva Sofie Rafn.

bottom of page