top of page

Børn hjemme eller i nødpasning?

Det kan være svært for familien, når børn skal være hjemme fordi skole og institutioner holder lukket. Er det for vanskeligt, er der mulighed for at få børnene passet i kommunens nødpasningsordning. Det gælder også selvom far og mor ikke har et arbejde – og selvom barnet er mere end 9 år gammelt.

Hvis du har brug for nødpasning, skal du kontakte din institutions- eller skoleleder. Ellers skal du ringe til Områdekontor Amager på 3366 7400. Har du svært ved at finde rundt i alt det, der sker er du også velkommen til at ringe til opsøgende familierådgiver Jette Just på tlf. 5146 9343.

Har du naboer som kunne få gavn af nødpasning, så fortæl dem gerne om muligheden.

Har du problemer i forbindelse med coronakrisen, er du altid velkommen til at ringe til Partnerskabets medarbejdere. Vi kan hjælpe dig med at få styr på din situation, men det gælder også hvis du blot har brug for at tale med nogen om hele situationen. Find telefonnumre og emailadresser her.

bottom of page