top of page

Feriecamp i vinterferien

Lever dit barn nogle gange i en eventyrverden? Så tag på FerieCamp på Amager på Remiseparkens Byggelegeplads, hvor Rollespilsfabrikken // The Roleplaying Factory åbner dørene for en magisk RollespilsCamp. Gå i det kreative hjørne, når der skal bygges sværd og dekoreres skjold med Sketch&Skratch, og find din indre eventyrkriger frem under sværdkampen 🌿🧙‍♂️🧝‍♀️👑🍃🏹 Er dit barn mere til svedig kampsport? Så tag til JudoCamp hos Amager Judo Skole - Strandlodsvej 10, hvor seje judo-skills læres og øves i forskellige sjove lege og Team Games. Campen sluttes af med et brag af en Sumojudo konkurrence! 🥋🥇🧘‍♀️🤼‍♂️🌿 Se det fulde program for FerieCamp på Amager her: Byggelegepladsen Amager Judo Skole Obs: Onsdag er der desværre ikke Sketch & Skratch på programmet.

bottom of page