top of page

Del din mening!

Kom og del din mening og ønsker til Urbanplanens fremtidige grønne mødesteder med forskere og studerende fra Københavns Universitet.

Vi sørger for mad, drikkevarer, december-lækkerier og underholdning for børnene. Alle er velkomne onsdag den 11. december kl. 15.00-17.00 i Tinkertank, Hørhusvej 5, 2300 København S.

Det er VIVA-PLAN, Københavns Universitet og Partnerskabet der inviterer.

Hvad er VIVA-PLAN?

VIVA-PLAN er et forskningsprojekt om grønne mødesteder og visioner for lokalområders fremtid.

Hvordan arbejder VIVA-PLAN?

VIVA-PLAN er en gruppe universitetsforskere, der ud fra forskellige videnskabelige tilgange undersøger lokalområders visioner for grønne mødesteder. Det gør vi blandt andet gennem interviews og spørgeskemaundersøgelser.

Hvorfor kommer VIVA-PLAN til Urbanplanen?

Vi mener, at det er særlig vigtigt at se på borgernes visioner for de grønne mødesteder i et område som Urbanplanen, der har en bred social sammensætning og et stort antal unge. Tidligere har beboere i Urbanplanen rejst spørgsmål til initiativer, der blev søgt at ændre og forbedre de grønne mødesteder. Vi ønsker at sikre, at lokalområdets beboere bliver bedre informeret om disse initiativer i fremtiden.

Vil VIVA-PLAN henvende sig til mig?

Vi vil bestræbe os på, at vores forskning ikke kommer til at forstyrre beboernes dagligdag. Men vi ønsker samtidig at inddrage beboernes meninger om fremtidsvisionerne for Urbanplanen. På nuværende tidspunkt fokuserer vi særligt på de unge- og voksengrupper, der er aktive i Partnerskabet i Urbanplanen.

Ønsker du at deltage, vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvor kan jeg få mere at vide?

Besøg vores hjemmeside og få mere information om gruppens medlemmer, projektdesign og baggrundslitteratur. Du kan også kontakte Max Ritts (max.ritts@slu.se) eller Natalie Gulsrud (nagu@ign.ku.dk).

Projektleder (PI), prof. Christopher Raymond, kan kontaktes på:

Tlf.: +358 29 415 7836 E-mail: chistopher.raymond@slu.se

bottom of page