top of page

Fædrene på banen

“Man får masser af gode idéer til, hvad man kan lave med børnene”

Sådan siger Ahmed Hassan som er på Byggeren med sine to drenge Noah på 7 år og Isak på 6. Det er lørdag omkring kl. 14 og vejret er ikke det bedste, man kunne ønske sig.

Alligevel har både far og sønner det fantastisk. Drengene hviner af fryd, når de drøner afsted med svævebanen og Ahmed smiler varmt, mens han hjælper dem op efter tur. Det er tydeligt, at både han og drengene nyder at være sammen. Nohr og Isak synes, deres far er den sjoveste og sejeste i verden, og Ahmed er stolt af sine to små krudtugler.

“Det er så sjovt at se sine børn udvikle sig og turde mere og mere. De er vilde med de her far-barn-eftermiddage, og jeg synes også det er hyggeligt at mødes med de andre fædre. Så snakker vi lidt om vejr og vind og nogle gange også om, hvordan det er at være far osv.”, fortæller Ahmed.

“Det er en gave at få børn og se dem lege og have det sjovt,” fortsætter han. “Tiden går så hurtigt, så man skal være sammen med dem, mens man har dem. Her får man masser af gode idéer af instruktørerne til, hvad man kan lave med børnene – ikke bare her, men også når man tager på legepladser andre dage”.

Fællesskab

Fædrene på banen er et fællesskab for fædre og deres børn, som gerne vil have gode, aktive oplevelser sammen

med andre fædre på Amager. Projektet er støttet af Trygfonden, og alle er velkomne. I efteråret er der et forløb på 5 lørdage, hvor man kan komme med sine børn på Byggeren og være aktiv sammen med andre fædre og børn. Det er gratis at være med. Man skal bare dukke op, og hver gang er der gratis mad over bål, som fædrene laver i fællesskab.

“Selvom vejret ser kedeligt ud, når man sidder derhjemme i lejligheden, er det alligevel altid dejligt at komme ud” slutter Ahmed af.

Kom og vær med

Far/barn-kursus med instruktører fra DGI (Danske Gymnastik og Idrætsforeninger) på Byggeren, lørdage kl. 11-14:

1. Lørdag 17. august: Opstart

2. Lørdag 31. august: Lege- og aktivitetsworkshop

3. Lørdag 14. september: Lege- og aktivitetsworkshop

4. Lørdag 28. september: Bygge-workshop

5. Lørdag 12. oktober: Tur til Kongelundsfortet: Bålworkshop, disc-golf og diplomoverrækkelse

Kontakt

Er du interesseret i at være med eller høre mere, så kontakt:

Majid fra Amagerbro Helhedsplan, tlf.: 27 64 90 05

Iman fra Partnerskabet Urbanplanen, tlf.: 26 82 16 12

bottom of page