top of page

Vil du være frivillig læseven?


I projektet Superkræfter hjælper frivillige læsevenner børn i 0. – 3. klasse med sprog og læsning. I en time om ugen mødes barn og voksen til læsning, hygge, spil og højtlæsning på barnets skole. Lige nu er 40 frivillige læsevenner engagerede på to skoler på Amager. Det har en stor værdi for rigtig mange børn, der er glade for deres læseven. Rygtet om de gode oplevelser spredes og derfor er der lige nu brug for endnu flere frivillige læsevenner.

Har du en time til overs om ugen? Er du glad for børn? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke at vide en masse om læsning og sprog i forvejen. Du får som frivillig hjælp og vejledning undervejs, og du bliver en del af et fællesskab med andre frivillige læsevenner.

Læs mere om projektet her

Vil du være læseven?

Så kontakt Lise Bertelsen fra Partnerskabet, Den boligsociale indsats i Urbanplanen, på mail lber@kab-bolig.dk eller telefon 23674192.

bottom of page