top of page

Amager Ungeseminar

Hvert år mødes aktører der arbejder med unge på Amager til et Ungeseminar. I år foregik det den 20. juni i Beboerhus Øst med 80 deltagere. Her blev det gode samarbejde, netværk og videndeling på tværs af kommunens forvaltninger, helhedsplaner, Politi og SSP styrket.

Chefanalytiker fra VIVE Helle Hygum holdt et oplæg om de udfordringer, der kan ligge i samarbejdet mellem kommune og civilsamfund, og adresserede barrierer i forhold til frivillige og foreningsliv. Undervejs var der to ’caférunder’, hvor man mere uformelt kunne netværke og få indsigt i hvad der rører sig på Amager. Her var gruppen ’Pass the sauce’ også repræsenteret – dem som arrangerede søndagshygge i Urbanplanen den 24. marts som et positivt modsvar på Rasmus Paludans besøg.

Vil du vide mere om ungeseminaret er du velkommen til at kontakte boligsocial koordinator Søren Løkke på solo@kab-bolig.dk.

bottom of page