top of page

Kom til ’Kaffe & Kage Tirsdag’


På Urmagerstien 30 inviteres beboerne i området ind til en kop kaffe og en snak om, hvad der kan gøre deres boligafdeling til et (endnu) bedre sted at bo.

I Dyvekevænget er der efterspørgsel efter mere fællesskab og flere aktiviteter at samles om blandt flere af beboerne. Derfor har initiativet ’Kaffe & Kage Tirsdag’ set dagens lys i lokalerne på Urmagerstien 30. Det er en invitation til de beboere, som ønsker at komme forbi til en snak om, hvordan man kan engagere sig i sit boligområde og hvem man kan kontakte, hvis man har en forespørgsel eller en idé. I caféen sidder folk, som er klar til at hjælpe med dette. Man er også velkommen til bare at komme forbi og kigge. Alle er velkomne.

Caféen vil også være fødselshjælper for andre aktiviteter og initiativer. For eksempel kan man allerede nu gå på opdagelse i byttehylderne, som også har til huse i lokalerne. Her kan man finde fx tøj, bøger, spil og andet sjovt nips, som man er velkommen til at tage med hjem ganske gratis. Omvendt er man også velkommen til at aflevere tøj og ting, som andre måske kan få glæde af.

’Kaffe & Kage Tirsdag’ foregår hver tirsdag kl. 14-16 på Urmagerstien 30.

bottom of page