top of page

Politiets arbejde under demonstrationerne

I Urbanplanen har vi desværre også været ramt af de uroligheder, som foregår flere steder i København og omegn. Urolighederne har desværre givet anledning til at vrede og frustration er blevet rettet mod politiet. Det er imidlertid ikke politiet som bestemmer, hvorvidt Stram Kurs/Rasmus Paludan har lov til at demonstrere eller ej. Men politiet har pligt til at opretholde loven - og det indebærer at sørge for, at en lovlig demonstration kan afholdes i god ro og orden. Uanset hvem der vil demonstrere. Partnerskabet opfordrer til, at man forholder sig i ro og ikke opsøger Stram Kurs/Rasmus Paludans demonstrationer, da han kun ønsker konfrontationer. Man går altså hans ærinde ved at lade sig provokere af ham - eller af politiet, som blot udfører deres arbejde. Vi opfordrer til, at forældre taler med deres børn om ovenstående og holder dem væk fra eventuelle uroligheder.

bottom of page