top of page

URBANFESTIVAL 2019


Urbanplanen inviterer til festlige oplevelser, når årets Urbanfestival løber af stablen lørdag d. 4. maj 2019 kl. 11-17 ved Bondegården i Remiseparken. Der er spændende ting på programmet for både store og små, så tag hele familien eller din nabo med til en forrygende dag med musik, god mad og massevis af aktiviteter. Der er gratis adgang for alle.

GURLI GRIS & GUSTAV GRIS FRA TV

Oplev børnenes yndlingsfigurer fra TV. Der er lagt op til et forrygende børneshow med både sang, musik og sjove konkurrencer. Efter showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på både Gurli og Gustav Gris, og man kan tage billeder sammen med dem begge. Udover dette uddeles der også fankort med både Gurli og Gustav på, ud til alle børn.

.

MAGISK MUSIK-EVENTYR FOR BØRN MED MOUSSA DIALLO

Moussa Diallo, der i årenes løb har spillet et hav af koncerter for børn, digter videre på en række af sin barndoms underfundige fortællinger og genskaber den magiske stemning, som han selv oplevede, når de ældste i landsbyen fortalte eventyr.

Aldersgruppe: Fra 5 år og op efter.

.

MAJS BAND SPILLER KENDTE KLASSIKERE

MAJS Band er et live-orkester med et bagkatalog på mere end 400 sange, som alle spilles fra tid til anden. Det er ofte gode klassikere som fx Four Jacks, The Beatles, Kim Larsen, Lucas Graham, Alphabeat, Michael Jackson, Ed Shereen mm. Majs har siden 1996 forsødet mange festivaler og fester med et repertoire af godt blandede bolsjer.

.

BLIV KLOGERE PÅ UDVIKLINGEN I URBANPLANEN

Der vil igen i år være mulighed for at få en snak med projektledere fra Københavns Kommune og Boligforeningen 3B om de store bygge- og renoveringsprojekter, der kommer til at forny området i de kommende år.​

DANSESHOW MED KIDZ & GIRLZ UNITED

Børneforeningen Kidz & Girlz United har fået vokseværk og kan i år præsentere hele to danseshows på festivalens scene. Kom og oplev de ultra seje dansepiger fra holdet Girlz United, som kombinerer stilarter som ballet, house og hiphop og mød foreningens nye hold Kidz United, når de indtager scenen med fede moves fra både hiphop og street dance.

.

MADBODER MED INDISKE/PAKISTANSKE, TYRKISKE OG DANSKE RETTER

På festivalen er der opstillet flere madboder, hvor det er muligt at købe mad, drikke og søde sager. Gå på opdagelse i det tyrkiske køkken og prøv retter som köfte, hummus og hjemmelavet pitabrød. Du kan også prøve det indiske/pakistanske køkkens butter chicken. Eller er du mere til flæskestegssandwich? Så kan du også finde sådan en.

BALLONDYR, HOPPEBORG, ANSIGTSMALING OG ANDRE SJOVE AKTIVITETER

Se hvad Ballonklovnen Shonmpy har i ærmet, når han laver vilde og farvestrålende ballondyr. For 20 kr. kan du få lavet dit helt eget ballondyr med hjem. Derudover byder festivalen på ansigtmaling, hoppeborg, konkurrencer og sjove aktivitetsboder. Vil du prøve at sidde i en vaskeægte politibil? Nærpolitiet Amager møder op til en snak og åbner dørene op til deres politibiler for de interesserede.

.

LOPPEBODER - KOM OG GØR ET LOPPEKUP.

På Urbanfestival er der traditionen tro opstillet et stræde af loppeboder, som man kan gå på opdagelse i. Der bliver sædvanligvis solgt tøj, ting til hjemmet og legetøj.

Alle stande er bookede.

Sceneprogram:

Kl. 11.00: MAJS Band

Kl. 13.00: Tale v. Steffen Morild, formand for Boligforeningen 3B

Kl. 13.30: Gurli & Gustav Gris

Kl. 14.30: Danseshow med Kidz & Girlz United

Kl. 15.30: Moussa Diallo med venner

I parken:

GAME:

Aktiviteter på tvillingebanerne. Fodboldturnering fra kl. 12. Sjove rekordforsøg kl. 11-13.30.

Boligforeningen 3B:

Kl. 16.30: Skraldekonkurrence for børn i alderen 6-16.

Ballonklovnen Shonmpy:

Få lavet dit eget ballondyr for en 20'er.

Amager Nærpoliti:

Kl. 11-17: Kom og prøv en vaskeægte politibil, dyst mod Nærpolitiet i bordfodbold og test din viden om politiets arbejde i en konkurrence med lækre præmier.

Københavns Kommune og Boligforeningen 3B:

Kom og hør om de mange fysiske forandringer der sker i Urbanplanen i de kommende år.

Mød også:

På Festivalen vil det være muligt at møde en række lokale foreninger, politiske partier og andre aktører.

Du kan møde:

- Amager Healthy Girls

- Amager Vest Lokaludvalg

- Byd din nabo på en historie

- Fritidscenter Midt, Fritidsklubberne

- Børnekulturpiloterne

- Cykling Uden Alder

- Dansk Folkeparti

- Det Konservative Folkeparti

- Enhedslisten

- Frivilligcenter Amager

- Fædre På Banen

- Game

- Hjerteforeningen

- Miljøpunkt Amager

- Mennesket i Centrum

- Radikale Venstre

- Socialdemokratiet

- Solvang Kirke

- Tinkertank

- Tryghedsplatformen

bottom of page