top of page

Madboder til Urbanfestival

VIL DU STÅ FOR EN MADBOD TIL URBANFESTIVAL?

Lørdag den 4. maj er der igen Urbanfestival. I år foregår det omkring bondegården, da Remiseparken er under renovering. Vi forventer mindst lige så mange gæster som sidste år – altså omkring 4.000 personer. I den forbindelse får du nu mulighed for at sælge mad og tjene pengene på det.

Partnerskabet koordinerer madboderne og hjælper med borde og pavilloner, men er ellers ikke involveret i selve produktionen af mad. Der er plads til 3 stk. madboder med forskellig slags mad.

Har du lyst til at lave en madbod, skal du kontakte Eva Sofie fra Partnerskabet. Meld ind, hvad du kunne tænke dig at sælge i madboden, så vender vi tilbage, når vi har overblik. Send en sms eller ring på 51 29 47 68 senest mandag den 18. marts.

bottom of page