top of page

Brandsikkerhed

Efter branden i et af rækkehusene tidligere på året var der bekymring blandt beboere i området. Det afspejlede sig i en debat på Facebook. Vi har spurgt driftchef Thomas N. Høgh, om man skal være bekymret for, om det kan ske hos én selv.

“Der er absolut ingen, der skal gå og føle sig utrygge og være bange for, om der pludselig kan opstå en ildebrand”, svarer Thomas. “De fleste elinstallationer i 3B’s boliger bliver løbende opdateret. Fx gennemgås alle el-installationer af en professionel elektri ker ved fraflytning/indflytning, og vi har et godt overblik over standarden.

Vi ser dog ind imellem eksempler på uautoriseret el-arbejde – så sørg, sammen med 3B, for at dine el-installationer er opdaterede. Har man mistanke om at nogle el-installationer ikke er som de skal være, skal man straks henvende sig på ejendomskontoret, så vi kan få det efterset”.

Den seneste ildebrand i et lejemål i Remisevænget Vest skyldtes ikke fejl i el-installationerne.

bottom of page