top of page

Velkommen til Eva Sofie


Eva Sofie kommer fra en stilling hos Dansk Selskab for Patientsikkerhed, hvor hun de sidste 2,5 år har lavet kampagner for at styrke patienter og pårørende i deres møde med sundhedsvæsenet. Hun er uddannet i kommunikation og grafisk design, og inden jobbet hos Dansk Selskab for Patientsikkerhed arbejdede hun med marketing hos Politiken.

Erfaringerne med kommunikation og marketing tager hun med sig i sit nye job i Urbanplanen, hvor en af hendes store opgaver bliver at informere beboerne om både de fysiske og sociale tiltag, der sker i boligområdet. “Der er jo omkring ti store byggeprojekter, der sker i Urbanplanen over de kommende år. Det er virkelig spændende og noget, som beboerne får rigtig stor glæde af. Så jeg ser både frem til at kommunikere om det og de tiltag og sociale indsatser, som Partnerskabet laver,” siger Eva Sofie. Udover at kommunikere skal Eva Sofie være med til at arrangere de årlige begivenheder i Urbanplanen, blandet andet den kommende Urbanfestival, som hun glæder sig til at blive en del af: “Urbanfestivalen er en rigtig god anledning for folk udefra til at komme ind og opleve Urbanplanen på en sjov måde. Heldigvis er Urbanplanen i en positiv udvikling, men der er stadig en tendens til, at både beboere og folk udefra har et negativt billede af Urbanplanen, selvom det ikke har så meget hold i virkeligheden. Så det er en vigtig opgave for mig at få fortalt de gode historier fra Urbanplanen og give folk et andet billede end det, man sommetider møder i medierne.” Privat bor Eva Sofie i Ørestad med sin mand og to børn. Som nabo til Urbanplanen har hun jævnligt brugt Bondegården og byggelegepladsen med børnene, da de var mindre, og nu er hun glad for at “være tilbage” i området. Eva Sofie kan kontaktes på esra@3b.dk eller 51294768.

bottom of page