top of page

Hvad mener du?

København skal have ny integrationspolitik - og du kan være med! Københavns Kommune inviterer til dialogmøde i Urbanplanen onsdag den 18. april.

Skal vi fokusere på sundhed, diskrimination i det offentlige rum, flere aktiviteter for børn og unge, mere fokus på uddannelse eller noget helt andet? Det er også din by, og det er her, du bor - så byd ind og vær med, når Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen inviterer alle københavnere til dialogmøder i tre forskellige bydele.

Dialogmødet på Amager finder sted onsdag den 18. april kl. 17-19 i beboerlokalet på Kurvemagerstien 61A.

Paula Larrain er facilitator og herudover kan du møde blandt andre: · Michael Baunsgaard Schreiber, direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. · Khaterah Parwani, samfundsdebattør og talskvinde i Exitcirklen. · Mette Olsen, centerleder ved Peder Lykke Centeret. · Cecilia Lonning Skovgaard, Beskæftigelses- og Integrationsborgmester i Københavns Kommune.

Giv din mening til kende på workshoppen til sidst i arrangementet. Undervejs får du også lidt til ganen.

Tilmeld dig senest onsdag den 11. april her: https://www.kk.dk/artikel/tilmeld-dig-dialogmoede.

Har du ikke mulighed for at deltage på mødet, kan du alligevel komme med dit input her: https://www.kk.dk/artikel/byd-ind-allerede-nu.

bottom of page