top of page

Lysfest 2017 blinker forude


Lysfest Urbanplanen

Vi skruer op for lys, liv og lyd den 11. november i Remiseparkens hemmeligste og hyggeligste del. Kom forbi og få varmen midt i den allermørkeste tid. Alle er velkomne. Gratis adgang.

// Madboder og fællesspisning // Få varmen med lækker suppe fra Urbans Madskole og Mustafas hjemmelavede retter. Vi spiser sammen under de lysende parasoller fra kl. 17.30. // DJ Ras money // Du kender ham nok som Raske Penge, men til lysfesten optræder han under sit DJ alias Ras Money. Ras Money vender plader, der giver dig varmen og leder tankerne hen på palmer og solskin. Fra kl. 17.30-20.00

// Lysværksted //

Ungerne kan lave fine lysende fantasidyr i Nild Regouts lysværksted ved den lille legeplads. Tag dyrene med hjem og lad dem lyse op i vintermørket. Fra kl. 17-19.30.

// Obscura Vertigo //

Byens bedste lysfolk fra Obscura Vertigo skruer op for lys og røg i parken. Oplev deres specialbyggede laser-LED skulptur og tag en tur igennem den oplyste tunnelrutsjebane.

// Afterglow // Afterglow er en lysinstallation, der inviterer til kreativ leg på atypisk manér. Ved at tegne i den frie luft med dine hænder, har du ved hjælp af moderne teknologi mulighed for at sætte et personligt præg på parkens omgivelser. Dine værker kan efterfølgende findes på www.inyourmind.world/amagerlysfest Fra kl. 17-20

// Lys, leg og røg på Byggeren // Fra kl. 15 og frem til 17.30 inviterer Byggelegepladsen i Remiseparken til (u)hyggelig leg i den oplyste ridderborg, bålhygge og popkorn.

// Urbans Hus af Maria Lau Krogh // Den lokale kunstner Maria Lau Krogh laver en helt særlig installation til Lysfesten, der hylder det gode liv i Urbanplanen. // Ilddans // Traditionen tro skal der svinges med ild og laves brandvarme tricks, når Signe kommer forbi med sit ildgrej. Kl. 18.30 // Shake23's café // En flok lokale unge er gået sammen om et café-koncept, der skal rocke Urbanplanen. Smag Shake23's muffins og snup en kop varm kakao fra kl. 17.30-20.00. Dertil kan der købes varm kaffe og the. // Cocktailbar // De kalder sig cocktailsnedkere og spiritusnørder - de gode folk fra Vang & Barfred svinger forbi og mixer lækre drinks, der nok skal give dig varmen. Vil du hellere ha' en kold øl, kan det også lade sig gøre:) Åbent fra kl. 17-20 // Æblemost & æblesnacks //

Nymostet æblemost frisk fra Amagers haver! Erhvervslinjen fra 7. klasse på Højdevangen Skole sælger hjemmemostet æblejuice, som de lige har mostet på Amager Æblemosteri.

// Lanternetræ // 200 børn har lavet lanterner til lysfesten. Børnene kommer fra Peder Lykkesvej Børnehave, Hoppeland, Dyvekeskolen, Peder Lykke Skolen, Urbanplanens Pigeklub samt børn, der har besøgt Hørgårdens Nærgenbrugsstation. //Børnekulturpiloterne lyser op // Børnekulturpiloterne laver også lamper til festen, som kommer til at lyse op i DJ-teltet (og som kan købes bagefter:))

Rutevejledning Festen holdes i Remiseparken tæt på Sundby Metro og DR Byen. Du finder parken via Peder Lykkes vej 71-73 (Byggeren) eller via Knapmagerstien (Følg lyset)

Formål

Festen er støttet af Partnerskabet og Tryghedspartnerskabet. Formålet med Lysfesten er at sætte fokus på områdets mørke områder og give dem nyt formål og liv i den allermørkeste tid. Derudover skal festen skabe møde mellem naboer, beboere, venner, børn, unge og gamle - i en tid hvor man ellers ikke opholder sig så meget udenfor.

Alle er velkomne! Husk varmt tøj og småpenge / mobilepay til baren og boderne.

Mere info: Louise Falk Tranberg lotr@3b.dk 30 36 73 88

lysfest Urbanplanen

Fotos: Flora Tosti

bottom of page