top of page

En container fuld af fest!

Husk at Urbanplanen har sit helt eget event-kit, som du kan låne fra, hvis du fx vil holde et naboarrangement, en opgangsfest eller et loppemarked.

Det skal være nemmere for beboerne selv at lave arrangementer i Urbanplanen! Det var målsætningen, da arbejdet med at skaffe et eventkit til Urbanplanen gik i gang. En masse borde og bænke, loungestole og et par gode pavilloner er bare noget af det, man nu kan låne gratis i den nye eventcontainer. Containeren står ved siden af Nærgenbrugsstationen ved Hørgården og man kan låne udstyret til arrangementer, der er åbne for alle beboere. Dvs. fx loppemarkeder, fællesspisninger, nabofester osv. Altså ikke beboeres private fødselsdage osv. Skriv til Simon på simh@3b.dk for at høre mere eller for at booke udstyr. Eventkittet er finansieret af Tryghedspartnerskabet.

bottom of page