top of page

Coming up: Urbanfestival!

Så er der ikke længe til Urbanplanens største årlige begivenhed, der hvert år samler flere tusind Københavnere i Remiseparken. Sæt kryds i telefonen; Urbanfestival skruer op for park-hyggen den 20. maj fra kl. 11-17 - og du skal da med!

Det strømmer stadig ind med aktiviteter til festivalen og det er ikke for sent, hvis du, din forening, klub eller gruppe vil stå for en aktivitet og vise flaget til festivalen. På scenen står den både på dansk top, legendarisk hip hop, trylleshow og tyrkisk rock - og aktiviteterne spænder over alt muligt lige fra stærk chili og kolde øl over kartoffeltryk og skattejagt.

Få overblikket her:

S C E N E N Kl. 11.00 CHIEF1 Han var med til at starte den legendariske hip hop-gruppe Rockers by Choice i 1987. Til festivalen vender han plader fra både nutid og datid. Kl. 12.00 HUMØREKSPRESSEN Du kender måske Pharfar, Klumpen, Chapper og Peter Lützen fra andre genrer, men nu er de gået sammen om at lave danskstop! De spreder godt humør og giver dig lyst til en kold fadøl og måske en svingom. Kl. 14.00 PETER PAN PÅ ØNSKEØEN Forestillingen indeholder det hele: eventyr, smil og trylleri. Peter Pan sender efter forestillingen børnene afsted på skattejagt i Remiseparken og uddeler til sidst præmier. Forestillingen er sponseret af Liv i Sundby. Kl. 16.00 TUHAF Tyrkisk rock’n’roll når det er bedst. Var klar til at bryde ud i kædedans, når Tuhaf spiller som de sidste på scenen. A K T I V I T E T E R

-> Mød en masse foreninger og shop amok i det store loppemarked (kl. 11-17) -> Oplev VINK KBH’s udstilling af historier, portrætter og fortællinger fra Urbanplanen inkl. bar og DJ -> Urbanplanen skal udvikles for 2,1 mia. kr. Få overblik over alle byggeprojekterne, når Mikkel Warming (Chef for 3B’s sociale indsatser) viser rundt. -> Nyd en kold i bodegateltet og spis din frokost lavet af det frivillige Madteam -> Smag verdens måske stærkeste chili fra UrbanPlanten på Bondegården -> Spring i Byggerens hoppeborg -> Få ungerne ansigtsmalet hos Støtteforeningen "UPS" -> Vær krea og hyg i Girls Uniteds smykkeværksted -> Vær med i Lotteriet med støtteforeningen Bonderen og Byggerens venner. -> Lav kartoffeltryk med Syværkstedet, der også sælger hjemmesyede sager og kaffe. -> Se de udvalgte billeder fra fotokonkurrencen #ÆgteAmager PROGRAMMET OPDATERES LØBENDE MED FLERE AKTIVITETER. FØLG MED PÅ FACEBOOK HER ÆGTE AMAGER FOTOKONKURRENCE Årets tema for festivalen er Ægte Amager. Det betyder, at både program og aktiviteter på en eller anden måde vil repræsentere en lille flig af Amagers historie, kant og specielle karakter. På Instagram kan du være med til at vise hele verden, hvorfor Amager er nummer 1. Brug hashtagget #ÆgteAmager på dine bedste Amager-billeder og vær med i konkurrencen om lækre Amagerpræmier. Derudover bliver nogle af billederne udstillet til festivalen. LOPPEMARKED Vi fylder langstien i Remiseparken med loppeboder. Pris for at være med 50 kr. Pris for leje af bord 50 kr. ekstra. Man betaler på dagen. Der må ikke sælges mad (inkl. kage/snacks) og drikke i loppeboderne. Book plads hos lotr@3b.dk BYD IND - VÆR MED Festivalen er et sammenskudsgilde og vi laver den sammen med alle jer, der vil være med. SÅ: Vil du stå for en aktivitet eller vil du og din forening, klub etc. vise flaget på anden vis, så skriv til os! -> Simon eller Louise på simh@3b.dk / lotr@3b.dk

bottom of page