top of page

Urbans Madskole kalder alle madglade

Mange beboere i Urbanplanen vil gerne lave flere aktiviteter på tværs af boligområdet - hvad er bedre end at spise sammen? På Urbans Madskole lærer du at lave mad til mange og er med til at starte en ny fællesspisnings-tradition.

Hvad får du ud af kurset? • Et hygiejnebevis • Lærer at lave mad i et stort køkken • Lærer at planlægge og organisere indkøb • Lærer at styre økonomien ved store madindkøb • Sjove timer i køkkenet med andre madglade Hvem kan være med? Det kan du! Alle kan deltage - mænd som kvinder, unge som gamle. Du skal blot kunne lide at lave mad og at være sammen med andre mennesker. Hvordan? Urbans madskole tilbyder 10 undervisningsgange, herunder besøg i et folkekøkken i København, hygiejnekursus, madskolekursus og afprøv-ning af to fællesspisninger for beboerne i Urbanplanen. Det er gratis at deltage, men vi forventer, at du engagerer dig i forløbet og deltager alle gange. Du får et bevis for din deltagelse og kan bruge kurset på dit CV, hvis du søger job.

Hvornår foregår det? Vi mødes i alt 10 gange på kurset: Torsdag d. 16. februar kl. 17 - 20 Inspirationstur til folkekøkken et sted i KBH Torsdag d. 23. februar kl. 18 - 21.30 Hygiejnekursus del 1, Solvang Bibliotek Torsdag d. 2. marts kl. 18 - 21.30 Hygiejnekursus del 2, Solvang Bibliotek Torsdag d. 9. marts kl. 18 - 21.30 Hygiejnekursus del 3, Solvang Bibliotek Tirsdag d. 21. marts kl. 16 – 20.30 Undervisning i at lave mad til mange, Beboerhus Øst Tirsdag d. 28. marts kl. 16 – 20.30 Undervisning i at lave mad til mange, Beboerhus Øst Tirsdag d. 4. april – kl. 16 – 20.30 Undervisning i at lave mad til mange, Beboerhus Øst Tirsdag d. 18. april - kl. 19 - 21 Undervisning i at styre budget og økonomi, Partnerskabet Tirsdag d. 25. april – kl. 16 – 20.30 Lave mad til Fællesspisning i et af beboerhusene Tirsdag d. 30. maj – kl. 16 – 20.30 Lave mad til Fællesspisning i et af beboerhusene Hvis du allerede har fået hygiejnekursus, behøver du ikke deltage i den del.

Hvor? Til første kursusgang 16. februar besøger vi et folkekøkken. Vi mødes ved Bondegården kl. 16.30. De efterfølgende kursusgange afholdes dels på Solvang Bibliotek og i Beboerhus Øst, Lygtemagerstien 2A. Hvem underviser? Benny Løvholm Christensen underviser i hygiejnekurset. Han har skrevet lærebøger i hygiejne og har mange års undervisningserfaring. Madskolen Jorden Rundt er en forening med speciale i madundervisning, og vil undervise på store dele af kurset. Partnerskabet, den boligsociale helhedsplan, er tovholder på hele forløbet. Tilmelding? Tilmeld dig senest den 6. februar hos Lya på enten mob. 51278107 /lymo@3b.dk

Vi glæder os til at se dig på holdet!

bottom of page