top of page

Kom til DR koncerter med beboerrabat

Partnerskabet har startet et spændende samarbejde med DR Koncerthus, hvor du som beboer får rabat på udvalgte koncerter.

Et stenkast fra Urbanplanen ligger DR. Danmarks største medieorgan, der hver dag pumper nyheder, radio, musik, koncerter og TV ud i din radio, på din telefon, computer og i dit fjernsyn. Men har du nogensinde besøgt DR?

Koncerthuset er en del af DR, og her udspiller der sig en magisk verden, hvor alt fra klassiske symfonikoncerter, børnekoncerter, rockkoncerter, kammermusik, juleshows og meget mere fylder den flotte, prisbelønnede koncertsal. Det hele er lige om hjørnet fra, hvor du bor - og nu bliver det tilmed billigere. Partnerskabet har nemlig fået en super aftale med DR Musikarium om billigere billetter til udvalgte koncerter til Urbanplanens beboere. ​

Har du spørgsmål til samarbejdet, så kontakt Louise Tranberg på lotr@3b.dk eller 30367388

bottom of page