top of page

Fremtidsfest og udstilling: hvordan ser Urbanplanen ud i 2020?


Kom forbi til fremtidsfest og åbning af udstillingen Urbanplanen i år 2020 med lirekassemusik, gratis milkshake og sæbebobler :)

Fredag 24. juni kl. 14.30 - 19.00 på Solvang Bibliotek # Se de tre arkitekt-finalisters forslag til hvordan området omkring Remisevej kan se ud i 2020 - og kommenter dem! Hvad synes du? # Gratis smoothie & milkshake # Ballondans og sæbebobler # Lirekassemusik og taler # Kaffe & kage & fredagshygge # Se alle de forskellige udviklingsprojekter i området på en kæmpe arkitekturmodel P R O G R A M Kl. 14.30 - 16.30 Lirekassemusik, gratis smoothie & milkshake, kaffe, kage, balloner og sæbebobler på pladsen foran biblioteket Kl. 15.00 Teknik - & Miljøborgmester Morten Kabell holder åbningstalen og formand for 3B Steffen Morrild siger et par ord - og udstillingen åbner på Solvang Bibliotek. Kl. 19.00 Udstillingen lukker for dagen (men kan derefter ses hver dag frem til 12/8 på Solvang Bibliotek)

bottom of page