top of page

Urbanfestival '16 i sigte


Hvert år gæster flere tusind Københavnere Urbanfestival - lige midt i Urbanplanen. I år løber festivalen af stablen den 28. maj kl. 11-17 i Remiseparken og planlægningen er i fuld gang! Som altid bliver der gang i den på scenen med masser af musik, tryl og underholdning - og langs stien, det store marked med både loppeboder og foreningsboder. Første planlægningsmøde bød på masser af ideer fra de fremmødte beboere. Der arbejdes på - som altid - at lave et program, hvor der både er underholdning og aktiviteter til børn, unge og voksne. På første planlægningsmøde blev det også besluttet, at der fortsat kun sælges mad af festivalens frivillige. Pengene skal gå til festivalen.

♦ Repræsenterer du en forening, klub eller institution og vil I være med - enten med en informationsbod eller med en aktivitet, så skriv til Simon på simh@3b.dk ♦ Hvis du vil have en loppebod eller har du ideer til program, underholdning etc, så skriv til Louise på lotr@3b.dk ♦ Næste møde omkring Urbanfestival '16 er den 15. marts kl. 17.00 i Partnerskabet. Alle er velkomne!

bottom of page