top of page

Mere lys over Remiseparken


Træerne ved tvillingebanen lyses op i nyt lyskunstprojekt - og du kan bestemme hvordan lyset skal se ud. Lys er noget af det flest beboere savner i Remiseparken. I november kom der farvet lys i parkens sydsligste del nede på byggehegnet og i februar sættes endnu flere lamper op et af de mørkeste steder i parken - nemlig ved den lille tværsti langs tvillingebanen. Lysdesigner Hannah Anbert, der også laver lyssætninger til den årlige lysfest, står bag projektet og inviterer i slutningen af februar alle til at komme forbi parken og lege med lyset og lave sit eget design. Lyset kommer til at skifte fra dag til dag afhængigt af hvem, der har designet lyssætningen. Kom og leg med lyset tirsdag den 23. februar mellem kl. 17.00 - 19.00 i Remiseparken ved tvillingebanen. Vi byder på en lille snack.

bottom of page