top of page

Urbanfestival '16 skudt i gang

En snefuld torsdag aften i januar mødtes en flok engagerede beboere for at diskutere hvordan Urbanfestival skal løbe af stablen i '16. Der var god stemning, kulørte lamper, kagebord og masser af gode ideer. Her er et overblik over hvad gruppen kom frem til.

Gruppen besluttede, at der køres videre med en fælles madbod som sidste år. Som noget nyt oprettes et frivillig korps, som mødes til maddage to-tre gange i marts og april og laver noget af mad til festivalen. Det meste fryses ned og en lille del spises sammen på maddagen, hvor nye frivillige eller interesserede også inviteres med. Målet er dels at gøre madlavningen nemmere, så man ikke står og knokler med alt maden dagen før festivalen, men ligeså meget at booste det sociale samvær i gruppen. Derudover laves der selvfølgelig også mad på festivaldagen. Målet er, at der laves mere og bedre mad i 2016, men at det samtidig skal være enkle retter, hvoraf nogle af dem kan forberedes i forvejen.

Der blev også talt om, hvad man får ud af at være frivillig. Det sociale er vigtigt for mange frivillige - Det skal være hyggeligt! Det kommer der mere af ved de to-tre maddage med fællesmadlavning og spisning.

Derudover besluttede gruppen, at man som frivillig får tre kurser i 2016; hygiejnekursus, førstehjælp og et fundraisingkursus. Kurserne kan de frivillige både bruge i forhold til festivalen, men også personligt - fx som kompetencer man kan skrive på sit CV.

Det blev også besluttet at frivilligkorpset får en lille procentdel af indtjeningen i madboden. Pengene bruges på et fælles frivilligarrangement i sommeren 2016. Frivilligkorpset vælger selv om det skal være en fest, en tur i bonbonland eller noget helt tredje - alt afhængigt af hvor mange penge den fælles madbod tjener.

Derudover kom beboerne med masser af ideer til sceneprogram og aktiviteter. Målet er, at der skal være noget til alle målgrupper - både de unge, de voksne og de ældre.

Har du ideer eller forslag, så skriv endelig til lotr@3b.dk eller simh@3b.dk

Næste møde omkring Urbanfestival '16 er den 15. marts kl. 17.00 i Partnerskabet. Alle er velkomne!

Comments


bottom of page