top of page

KONKURRENCE: Hvad skal Urbanplanens nye afdelinger hedde?


Boligforeningen 3B sætter 6 biografture på højkant i konkurrencen om afdelingsnavne til de nye familieboliger og ungdomsboliger på Solvangcentergrunden. Planerne for ungdomsboligerne og familieboligerne på den gamle Solvangcenter-grund er ved at tage form. Derfor skyder vi nu en navnekonkurrence i gang, hvor du kan komme med dit bud på, hvad de to nye boligafdelinger skal hedde. Se mere om de nye boligafdelinger på www.3b.dk, hvor du skal klikke ind på ’Udvikling i 3B’. Hele projektet er en af de største fornyelser i Urbanplanens historie. De nye boliger skal ligge midt i dit nærområde, og derfor er det helt naturligt at høre dit forslag til, hvad boligafdelingerne skal hedde - det er også kun beboere i Urbanplanen, der kan deltage i konkurrencen. Ønsker til nye navne Målet er at få to unikke og dækkende navne, der kan være med til at profilere området i fremtiden. Navnet skal derfor gerne opfylde disse ønsker: - Kunne stå alene – uden undertitel - Spille sammen med området og boligafdelingerne omkring - Virke positivt og fremadrettet Derudover skal afsenderen af forslagene bo i en af 3B’s boligafdelinger i Urbanplanen – dvs. Signalgården, Sundholm Syd,Hørgården 1 og 2, Dyvekevænget eller et af Remisevængerne. Navneforslagene skal sendes til konkurrence@3b.dk senest fredag den 9. oktober - skriv ’Navnekonkurrence’ i emnefeltet. Husk at skrive dit navn, telefonnummer og adresse i mailen. Skriv også tydeligt, hvilket navn der hører til ungdomsboligerne, og hvilket der hører til familieboligerne. Du behøver ikke komme med forslag til begge boligafdelinger. Præmien består af en biograftur for to, og der er præmier til de 3 bedste forslag til både ungdomsboligerne og familieboligerne.Altså 6 præmier i alt. Konkurrenceforløb 25. september - 9. oktober: Indsendelse af navneforslag 12. - 15. oktober: Navneforslagene bliver bedømt ud fra ovennævnte ønsker for navne. De indkomne forslag vil indledningsvis blive bedømt af repræsentanter fra 3B’s byggeafdeling og 3B’s Byggeudvalg. 16. oktober: De bedste navneforslag til henholdsvis familie- og ungdomsboliger indstilles til 3B’s organisationsbestyrelse. 22. oktober: 3B’s organisationsbestyrelse behandler de indstillede navneforslag.

OBS! Det er ikke sikkert, at de endelige navne til boligafdelingerne findes blandt vinderne. Det er 3B’s organisationsbestyrelse, der i sidste ende bestemmer, hvad de to nye boligafdelinger skal hedde, men organisationsbestyrelsen vil tage vindernavnene med i overvejelserne. Derudover kan der også være juridiske forhindringer - fx at der findes en anden boligafdeling med samme navn.

bottom of page