top of page

Kom med til madfest og altankoncert


Forbrugerrådet Tænk og Partnerskabet inviterer søndag den 14. juni 2015 til madfest for alle beboere! Kom og vær med til en hyggelig dag med fokus på mad, råvarer og naboskab.

En hyggelig dag med din nabo

Til madfesten vil der være aktiviteter for både børn og voksne, og der vil være koncert med Blues-duoen Holtsø Wittrock. Nyd dagen til lyden af lækre bluestoner og duften af grillede lam. Du kan komme og høre musik, være med til at lave mad, og om aftenen sætter vi os til bords og nyder den lækre mad. Hvis du deltager i madlavningen, kan du og din husstand deltage i fællesspisningen.

Vil du lave mad?

Alle beboere i Urbanplanen er velkommen på dagen både som gæst, eller du kan hjælpe til. Du kan for eksempel være med til forskellige aktiviteter som blindsmagning af mad eller vendespil med råvarer.

Vil du være med til at lave mad, så få gratis råvarer og lav en ret hjemmefra, eller lav mad sammen med os på dagen – alle kan være med!

Vil du lave mad derhjemme og medbringe den til madfesten? Så kom, og hent gratis råvarer torsdag d. 11. juni kl. 15.00-17.00 på Bondegården – og vær med til at bestemme, hvad vi skal spise til madfesten.

Dagens program for den 14. juni

Festlighederne løber af stablen ud for Hjulmagerstien 16 i Remisevænget Øst.

Kl. 13.00 Aktiviteterne begynder og grillen tændes. De forskellige lege fortsætter indtil kl 17.

Kl. 15.00 Altankoncert med bandet Holtsø Wittrock begynder

Kl. 17.00 Fællesspisning for alle, der har været med

Har du spørgsmål? Eller vil være med til at stå for en aktivitet? Så skriv til Sofie Risborg på mad@fbr.dk

Forbrugerrådet Tænk: Hvem er det?

Forbrugerrådet Tænk er en uafhængig medlemsorganisation, der arbejder for et Danmark, hvor alle forbrugere kan foretage et trygt valg.

Forbrugerrådet Tænk er forbrugernes interesseorganisation og arbejder helt uafhængigt af offentlige myndigheder, erhvervsliv og politiske partier. Forbrugerrådet Tænk har 73.000 medlemmer og omkring 30 medlemsorganisationer.

Forbrugerrådet Tænk varetager forbrugerinteresserne ved at arbejde for bedre rettigheder, beskyttelse af forbrugerne, og for at du kan få den nødvendige forbrugeroplysning, med test af alt fra fladskærme til jordbæryoghurt, forbrugerjournalistik, gode råd og rådgivning.

bottom of page