top of page

POP UP restaurant i den gamle bodega


Den gamle bodega Poppen i Solvang Centret bliver omdannet til en restaurant for en dag. Folket bag projekt NaturligMad erstatter billard, håndbajer og cigaretter med en lækker tre-retters frokostmenu i den forladte bodega. Solvang Centret i Urbanplanen skal rives ned og det markeres med et afskedsarrangement den 12. april. Visionen er at sætte liv i centret én sidste gang inden arbejdsmænd og byggehegn indtager grunden. Dagen byder på alt fra loppemarked, mindebiograf og rundture i de tomme lokaler og kældre. Og i den gamle bodega har to ildsjæle sat sig for at omdanne bodegaen til en eksklusiv restaurant. Anders Regout, der er projektleder for NaturligMad og til daglig restaurantchef på Marv & Ben samt Julie Kristensen, kok hos NaturligMad og til dagligt køkkenleder på Kastaniehuset står i spidsen for pop-up restauranten og åbner i to timer for 40 eksklusive pladser. ”Vi har valgt Poppen som lokale, da det jeg selv husker det som en lusket bodega, jeg kørte forbi flere gange om ugen, da jeg var barn - uden nogen sinde at gå ind,” fortæller Anders Regout, der er vokset op tæt på Urbanplanen. ”Vi vil gerne åbne den gamle bodega en sidste gang for offentligheden for at sige farvel til centeret. I Pop up restauranten vil vi gerne give folk en spændende spiseoplevelse til en pris, hvor de fleste kan være med og i rammer man ikke umiddelbart forbinder med en eksklusiv spiseoplevelse,” siger Anders Regout, der sammen med Julie Kristensen i regi af NaturligMad tidligere har samarbejdet med Børnekulturpiloterne i Urbanplanen omkring madprojekter ude i naturen. Her har børnene selv været på jagt efter urter, fisk og krydderier, som de efterfølgende har brugt i madlavningen. Der er også lokale fødevarer på menuen på pop-up restauranten. På menukortet står der røget laks med urtecreme, cremet perlebyg med svampe og friskplukkede urter og til dessert honningkage med lokal honning fra Solvang Bigaard i Urbanplanen. Hav.dk fra torvehallerne er sponsor. Maden tilberedes i et køkken andetsteds og lokale unge hjælper med serveringen. Evt. overskud går til fremtidige madprojekter i Urbanplanen for børn og unge. Menuen koster kun 100 kr. Man booker ved at skrive navn og telefonnummer til lotr@3b.dk inden den 8. april. Billetterne skal afhentes og betales den 12. april kl. 12.00. Læs mere om hele arrangementet ’Farvel Solvang’ her

bottom of page