top of page

Urbanfestival 2015


421359_10151418231292676_39142243_n.jpg

Årets store festival bliver i år den 30. maj. Som altid bliver det med loppemarked, musik og masser af underholdning og aktiviteter bl.a. realsize angry birds, klovneshow, fodboldturnering, skraldekonkurrence, perleplade-hygge, bålmad, træklatring og meget mere.

Som noget nyt bliver der i år kun een stor madbod. ”For at festivalen kan overleve fremover har festivalen brug for at tjene nogle penge. Tidligere har beboere stillet op med madboder, men her gik kun en meget lille procentdel tilbage til festivalkassen. Det bliver vi nødt til at lave om på nu, så underskuddet ikke er så stort og festivalen kan køre videre i fremtiden,” fortæller Simon Hansen fra Partnerskabet. Derfor leder planlægningsgruppen nu efter frivillige som har lyst til at give en hånd med i den store festival-madbod. Fx med at tilberede mad, servere eller skænke drikkevarer. ”Vi håber meget, at der er nogle derude, der sammen med os i planlægningsgruppen vil arbejde for at festivalen en dag kan blive selvkørende, så den også fortsætter den dag Partnerskabet ikke er her mere. Det kan man gøre ved at give en hånd et par timer på dagen,” siger Simon Hansen.

Planlægningsgruppen består af ca. 20 beboere og ansatte i området. En del af gruppen står for at planlægge madboden. På et møde i sidste uge planlagde de fx hvilke retter boden skal sælge.

  • Skriv til Simon på simh@3b.dk eller på tel. 40 74 26 20, hvis du gerne vil være frivillig eller har spørgsmål til den fælles madbod.

  • Vil du booke bord til loppemarkedet - eller til en foreningsstand, så skriv til Louise på lotr@3b.dk

  • Næste møde i planlægningsgruppen er tirsdag den 7. april kl. 14 i Partnerskabet. Kom og vær med hvis du har ideer eller vil være frivillig.

bottom of page