top of page

Urbanplanen IMOD indbrud og tyveri - SAMMEN om tryghed

Over hele landet sker der typisk flere indbrud i årets mørke måneder, men heldigvis er der flere ting, man selv kan gøre. Det sætter vi fokus på onsdag den 17. december fra kl. 15-18 på parkeringspladsen ved Englandsvej / Remisevænget Øst.

• Få råd og vejledning fra Den Kriminalpræventive Sektion omkring sikring af bolig, kælderrum, ejendele m.m. • Hør om ”Nabohjælp” – ordningen og hvad du selv kan gøre. • Undgå tyveri af din nummerplade – få skruet din nummerplade på bilen fast - helt gratis. Elever fra TEC hjælper og fortæller om deres uddannelse. Fastgørelse af nummerplade bliver lovpligtigt fra 2015, så vær i god tid og få det gjort nu helt gratis. • Mød nogle af dine lokale politibetjente – og se patruljevogn m.m • Mød din lokale SSP-betjent Der er gratis suppe og en kop varm kakao samt en gratis ”tænd og sluk” timer til din lampe (til de første 100 gæster)

Bag arrangementet står Københavns Politi, Sikker By og Partnerskabet i Urbanplanen.

Har du spørgsmål til arrangementet så kontakt Louise på lotr@3b.dk eller 30367388

bottom of page