top of page

Den Røde Retshjælp starter i UP

Mangler du et gratis og godt juridisk råd? Vil du f.eks. klage over dit forsikringsselskab eller en beslutning, kommunen har truffet over for dig? Så kan du sikkert have glæde af at drøfte sagen med Den Røde Retshjælp. Vi er en gruppe jurister og jurastuderende, som gerne vil gøre et stykke frivilligt arbejde og bruge vores juridiske kompetencer i praksis.

tirsdag den 4. november kl. 16.00 slår vi dørene op til vores første rådgivningsdag på Remisevej 19 B i lokalerne hos Partnerskabet i Urbanplanen.

Det er gratis at få et godt juridisk råd, og det kræver bare, at du møder op. Tag gerne de dokumenter med, som du vil have et juridisk råd om.

Vi giver retshjælp hver anden tirsdag kl. 16 i de ulige uger. Det vil sige, at Den Røde Retshjælp har åbent den 4. november, 18. november, 2. december og den 16. december i resten af 2014, og at rådgivningen starter den tirsdag den 13. januar i 2015.

Den Røde Retshjælp er stiftet af Dennis Schnell-Lauritzen fra Socialdemokraterne i København, og består af jurister som vil bidrage til at gøre Amager lidt mere socialt retfærdig.

Dennis Schnell-Lauritzen kan kontaktes på 60253404 eller retshjaelp@outlook.com

Follow Me

bottom of page