top of page

Velkommen til Urbanplanens nye side

Her på siden kan du følge med i nyheder fra området. Det er her, du finder de vigtige telefonnumre samlet eet sted. Her du finder ud af, om det er tirsdag eller onsdag, der er yoga og her du finder datoen for næste store begivenhed i Urbanplanen.

Siden leverer også et overblik over de forskellige medier, der fortæller om Urbanplanen på hver sin måde. Til højre på forsiden finder du link til Urbanplanens Facebook og Instagram samt til nyeste nummer af Opslagstavlen eller Partnerskabets nyhedsbrev.

Øverst på siden finder du knapper, der fører dig videre til et overblik over Partnerskabets indsatsområder og kontaktoplysninger til ejendomskontorer, afdelingsbestyrelser, klubber, foreninger og institutioner.

Vi håber, siden rummer alt det, du har brug for. Hvis ikke - så skriv gerne til Louise på lotr@3b.dk, der også gerne tager imod andre ideer til både hjemmeside og Urbanplanens andre medier.

Urbanplanen 11.jpg

bottom of page