top of page

Fritidsjob

På denne side kan du få hjælp til at søge fritidsjob, hvis du er mellem 15-24 år.

Har du brug for hjælp til at skrive en god jobansøgning og et godt cv, så læs mere længere nede på siden.

Du er også altid velkommen i Partnerskabet, Remisevej 25 i Urbanplanen, hvor vi gerne vil hjælpe dig og bringe dig videre i processen. 

Du kan kontakte Lise fra Partnerskabet på lber@kab-bolig.dk eller 23 67 41 92

Guide til jobansøgning

Her er en guide til hvordan du laver en rigtig god ansøgning til en mulig kommende arbejdsgiver. Med en god ansøgning kan du skille dig ud i mængden af andre, der også har søgt det job, som du har udset dig.

Til at starte med er der behov for lidt forberedelse. Når du ser et jobopslag fra en virksomhed, som du synes er passende til dig, er det vigtigt at du undersøger på nettet, for at få viden om, hvad det er for en virksomhed, hvad de laver, og evt hvad deres historie er. Hvis du synes det er en virksomhed du vil arbejde for og at du passer ind, kan du gå i gang med din ansøgning.

 

En god ansøgning fylder max 1 A4 side, og meget gerne med luft. En arbejdsgiver har ikke lyst til at læse teksttung side. Men det er vigtigt at du for beskrevet dig selv som en medarbejder de har brug for.

Find en kort og præcis overskrift, der fanger arbejdsgiveren opmærksomhed, og som fortæller hvad dine kompetencer er.

 

Du kan dele din ansøgning ind i 3 afsnit. Det første afsnit, som er indledningen skal handle om, hvem du er, hvorfor du søger stillingen og hvad du kan bidrage med i virksomheden.

Det andet afsnit skal handle om hvilke erfaringer og kompetencer du har. Det er vigtigt at du får beskrevet dig selv og dine kompetencer i forhold til den stilling du søger, altså det du kan og hvorfor du kan bruge dine kompetencer i netop den virksomhed. Du skal ikke skrive om hvad du har lavet eller hvor du før har arbejdet, det skal nemlig stå i dit CV.

 

Det tredje afsnit skal være en afslutning og den er ligeså vigtig som de andre 2 afsnit. Fortæl om hvad de får med dig som kollega, at du ser frem til en samtale og se virksomheden, hvor du kan fortælle mere om dig selv.

 

Hvis du ikke har hørt fra virksomheden inden for 3-4 dage, kan du ringe til dem og høre om de har modtaget din ansøgning, hvad de synes om den, og hvornår du kan forvente svar. Det viser at du reelt er interesseret i jobbet og har gå-på-mod.

Guide til cv

Dit CV er meget vigtigt. Det er her, du skriver, hvad du før har lavet og viser, hvor du har dine erfaringer og kompetencer fra. Det skal sættes op så det er overskueligt for en arbejdsgiver at læse. Du kan sætte det op i punktform. Det skal have en ensartet struktur, og du skal altid starte med det nyeste først.

Du skal skrive din uddannelse, erfaringer/tidligere jobs og kurser på. Ved hvert punkt kan du meget kort og præcis skrive, hvad dine opgaver og dit ansvarsområde var. Du kan også indsætte et billede af dig selv.

bottom of page