top of page

Nye stier og byrum i Hørgården – sig din mening

Hørgården har fået midler fra Landsbyggefonden til nye stier og byrum. Infrastrukturprojektet kører fra 2020 til 2024, og beboere og besøgende i Hørgården har igennem de seneste måneder haft mulighed for at komme med deres ønsker og idéer til udeområderne. Få overblik over projektet her.


Et tværfagligt team af ingeniører fra ’AI arkitekter og ingeniører’ og landskabsarkitekter fra ’Thing Brandt Landskab’ har taget udgangspunkt i de mange ønsker og idéer – og de er nu klar med et forslag.


Du har to muligheder for at give feedback på arkitekternes forslag:


1. Mød os torsdag den 19. november kl. 14. - 17.30 eller søndag den 22. november kl. 10. - 13. ved Hørgården Nærgenbrugsstation. Eller kom ned i den lyserøde campingvogn i boldburet ved Hørgårdens Byhave tirsdag den 24. november kl. 15-17.


2. Se filmen her hvor Signe Westergaard fra Thing Brandt Landskab præsenterer forslagene. Du giver din feedback eller stiller opklarende spørgsmål til Julie Abitz på email: julab@kab-bolig.dk eller på telefon 21469430. Du kan give feedback fra fredag den 20. til og med søndag den 29. november.







Comments


bottom of page