top of page

Gratis: Deltag i årets udgave af motionsløbet 'Løb Mellem Husene"
3. september bliver Urbanplanen fyldt med motionsløbere, som skal deltage i løbet 'Løb mellem husene'.


Det er et løb, som alle kan være med til, og som har til formål at vise de almene boligområder frem.

Løbet er blevet arrangeret i en årrække af forskellige boligorganisationer i den almene sektor og BL, som er den almene sektors paraplyorganisation.


- Vi er glade for, at vi har fået muligheden for at vi nu kan vise Amager frem på en hel anden måde, end det folk er vant til. Løbet går gennem flere af vores afdelinger, vi skal løbe gennem Amagercenteret og Prisen nede ved Holmbladsgade og vi skal igennem Sundholm, det gamle hospitalsområde, som der ikke er mange, som kender til udenfor Amager, forklarer Nina Suhr, der er projektleder på Løb Mellem Husene for Amagerplanen - den booligsociale helhedsplan på Amager, som har erstattet Partnerskabet.


Hun glæder sig også over, at løbet falder sammen med årets udgave af Urbanplanen, hvor der er koncerter, madboder, maser af workshops, underholdning til store og små, loppemarked og meget andet. Mekdes og rapperen Bede B giver koncerter, komikeren Ghaith Kashkul sætter gang i lattermusklerne, der er børneteater, silent disko og meget andet - det hele er gratis.


- Det bliver en helt fantastisk dag. Når så mange mennesker mødes i Remiseparken plejer der at være virkelig god stemning, og det er fedt at se unge og gamle, der samler sig om alt det, som Kulturpilot Amager og os Amagerplanen har sat sammen, siger Nina Suhr.


Dagen kan dog også kun lade sig gøre, fordi der er mange frivillige, som møder op og hjælper med opstilling, servering, nedtagning og meget andet.

- Det er så godt, at der er folk som gør en indsats for deres boligområder. At de træder til gør en kæmpe forskel, og det betyder også, at der er mange flere, som får en god oplevelse. Det kan vi kun være glad for, fastslår Nina Suhr.


Festivalen har start klokken 11 og slutter kl. 17. Løb Mellem Husene bliver skudt i gang klokken 13 og har start og slutområde i Remiseparken. Det er gratis for beboere at deltage i Løb mellem husene, og der følger en lækker løbe-tshirt, frugt og drikke med i tilmeldingspakken.

Comments


bottom of page