top of page

Glædelig jul - og et godt nytår til alle

Kære alle,

 

Her er der lige en hilsen fra Amagerplanen, hvor jeg, Julie, som er daglig leder, vil sende en hilsen på vegne af os alle. Først og fremmest håber jeg, at I alle får en god juleferie og kommer godt ind i det 2024. Jeg glæder mig til at dele mange gode oplevelser med jer i det nye år.

 

Til ar starte med vil jeg dvæle ved nogle af de højdepunkter fra 2023, som jeg tænker tilbage på med glæde. Det er egentligt ikke så meget de enkelte begivenheder, jeg tænker på her, men i stedet for er det, at vi nu mærker en større og større interesse hos jer og jeres naboer for de tilbud, vi har. Tak for det.

 

I 2023 er det lykkes os at få skaffet en masse jobmuligheder lokalt i Amagerplanen. I alt har 141 unge mellem 13-14-årige været i job – enten i de jobcamps vi har haft i skoleferierne eller til de events, som vi eller samarbejdspartnere har stået for. Desuden har vi sikret faste lommepengejobs til 20 unge.

 

Vi hjælper også voksne med at se nye muligheder på jobmarkedet.  Til vores sundhedsfaglige messe i februar deltog mellem 40 – 50 lokale beboere og fire virksomheder og uddannelsesinstitutioner indenfor pleje og omsorgsbranchen.

 

Over 1200 gæster blev bespist i juni til tre arrangementer med Grønne Bæredygtige Fællesskaber, som er et projekt under Amagerplanen og hver torsdag bespises i gennemsnit 20 beboere, driftsmedarbejdere og samarbejdspartnere til frokost i A-huset. I er alle velkomne. Det er super lækker frokost og koster kun 30 kr. Kig endelig forbi fra kl. 11.30 - det er så hyggeligt, at vi kan mødes og snakke over en bid mad.

 

208 beboere har fået socialrådgivning af Amagerplanen i løbet af året og den økonomiske rådgivning, som Hans-Henrik fra Dansk Folkehjælp sideløbende har kørt, har også været yderst populær.

 

Jeg kunne remse mange flere flotte tal op, men jeg vil i stedet ønske mig i julegave, at I hjælper jeres naboer med at kigge forbi os A-huset i Hørgården, så endnu flere får glæde af vores tilbud i 2024.

God jul - og et godt nytår fra Julie Abitz og hele AmagerplanenComments


bottom of page