top of page

Besøg den mobile politistation

Til beboere i Urbanplanen.

En ung mand er natten til søndag blevet stukket med kniv i forbindelse med slagsmål. Manden er udenfor livsfare. Natten til tirsdag har der været brand i flere biler på parkeringspladsen ved Solvang Kirke på Remisevej.

Politiet arbejder på at opklare hændelserne. Har du været vidne til episoderne – eller kan du på anden vis bidrage med informationer til opklaringen af det, der er sket – så ring til politiet på tlf. 114.

Kom forbi den mobile politistation onsdag den 30. september kl. 16-18 ved Solvang Kirke, hvis du er utryg, har en konkret bekymring, du vil vende med politiet, eller har brug for et godt råd fra en af nedenstående parter.

Med venlig hilsen

Sikker By, SSP, Gadeplan, Københavnerteamet fra Københavns Kommune

samt Københavns Politi og Partnerskabet.

bottom of page