top of page

Hegnet fjernes i en del af parken

Har du lagt mærke til at hegnet er trukket tilbage i den sydlige del af Remiseparken? Det er det fordi entreprenørfirmaet Christiansen & Essenbæk ikke længere kører med store maskiner i området omkring skaterbanen, bevægelsestorvet og tvillingebanerne.

Det betyder at der nu er adgang til de nævnte faciliteter.

Man skal derimod holde sig væk fra resten af parken som stadig er en byggeplads. Det skal man fordi det er FARLIGT at opholde sig på en byggeplads, og fordi det FORSINKER arbejdet i parken, hvis folk går ind på området.

Vær opmærksom på at anlæggene endnu ikke er helt færdige. Der er fx endnu ikke opsat belysning, skiltning og beplantningen er endnu meget skrøbelig.

Husk derfor:

· RESPEKTER HEGN OG SKILTNING, OG GÅ IKKE IND PÅ BYGGEPLADSEN HVOR DER STADIG ARBEJDES

· GÅ KUN PÅ STIERNE, IKKE PÅ GRÆSSET

· HOLD OPSYN MED MINDRE BØRN

bottom of page