top of page

Julie vil inddrage brugerne i udviklingen af nye fællesarealer i Hørgården

I Partnerskabet er vi meget glade for at præsentere vores nye medarbejder Julie Abitz, som er blevet ansat som proceskoordinator. Hun skal arbejde med det nye infrastrukturprojekt i Hørgården og hendes opgave bliver blandt andet at inddrage borgere og samarbejdspartnere, når fællesarealerne skal designes og anlægges i de kommende år.

Julie har gennem hele sit arbejdsliv haft fokus på at inddrage brugere i byudviklingen. Hun har blandt andet arbejdet hos Dansk Arkitektur Center og Dansk Byplanlaboratorium. I hendes eget firma ’Byens Helte’ skabte hun et nyt mind-set for borgere, kommune og erhvervsliv, hvor de så sig selv som byens helte, der sammen gjorde en forskel for deres by. Senest har hun uddannet unge til at blive iværksættere i deres eget kvarter som projektudvikler hos FRAK og Selvsving på Blågårds Plads.

I udviklingen af fællesarealerne i Hørgården vil Julie have fokus på at skabe gode byrum, der bliver til glæde for mange forskellige brugere – både beboere i Hørgården og folk der kommer i området. Et andet fokuspunkt er at fællesarealerne bliver ved med at være flotte i fremtiden. Her tror hun på at de unge skal have en aktiv rolle.

"Det vil være skønt hvis vi kan slå to fluer med et smæk. At skabe skønne fællesarealer sammen med beboere i alle andre og på sigt skabe gode fritidsjobs til de unge".

Julie er 41 år og bor med sin mand og tre børn på Islands Brygge. Hun har boet på Amager i mange år og har krydset hver en sti på tværs af øen, så Hørgården er på ingen måde fremmed land for Julie.

“Jeg glæder mig til at komme ud og snakke med beboere, driftsfolk, foreninger og andre samarbejdspartnere om, hvordan vi får skabt dejlige fællesarealer i Hørgården og suveræne stisystemer til alle dem, der dagligt passerer igennem området”, udtaler Julie.

Julie Abitz kan kontaktes på julab@kab-bolig.dk eller 21 46 94 30.

bottom of page