top of page

Råd og vejledning til unge fra Københavnerteamet

Københavnertemaet er en by-dækkende gadeplansenhed der er til stede i hele Københavns Kommune. Teamet er på gaden seks dage om ugen, primært i tidsrummet kl.15 – 24. I denne tid holder Københavnerteamet ekstraordinært åbent mandag til torsdag kl. 11.00 – 13.30 og igen i tidsrummet kl. 15.00 – 17.30.

I formiddagstimerne kontaktes John Gaffny på tlf: 6161 0753, og i eftermiddagstimerne kan man ringe til Meike Ørndrup på tlf: 2686 4025.

Hvad kan man få hjælp til?

Skole · Uddannelse · Privatproblemer · Økonomi/ gæld · Jobcenter · Enkeltydelser · Tilværelseskompetencer · Forenings- og fritidslivet · Nem-id · Politi · Kriminalforsorgen og meget mere.

Hvem kan få hjælp?

Tilbudet er til dig som til tider har det svært eller har udfordringer som du har behov for råd eller hjælp til. Vores målgruppe er Københavnske børn og unge i alderen 13-25 år. Dog arbejder vi ud fra et princip om, at vi ikke afviser nogen – derfor tager vi også imod jer som er yngre end 13 og ældre end 25 år, inklusiv forældre, m.m.

Vi ved af erfaring, at det til tider kan være svært at vide, hvor og til hvem, man kan henvende sig hvis man har brug for hjælp – derfor ser vi os selv som en mulig ”indgang” til det offentlige system. Dette er med henblik på at hjælpe med fx at brobygge til de rette instanser.

bottom of page