Hjælp til lektierne

25 Mar 2020

Når man ikke er læreruddannet, kan det være mere end svært at lege skolelærer for sine egne børn i denne tid. Men der er heldigvis hjælp at hente. MentorDanmark har nemlig oprettet en hotline hvor man kan få hjælp til lektier, der driller. 

 

Platformen er gratis at bruge, og alle mentorer arbejder frivilligt. Hver dag kl. 10-16 sidder mere end 150 lærer- eller universitetsstuderende klar til at hjælpe. Man kan videochatte, tegne, skærmdele m.m. For at kunne hjælpe så mange som muligt, kan en session vare op til 15 minutter - men hver dag.

 

Se mere her.

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder

Sommerferie-aktiviteter for børn og unge

July 6, 2020

1/5
Please reload

Nyeste indlæg
Please reload

© Partnerskabet

Hørhusvej 5, Baghuset, 1. sal.

2300 København S

Email: mhjn@kab-bolig.dk